Badkamer

Een mooie en functionele badkamer is een meerwaarde, zowel voor je portemonnee als voor je gezondheid.

Meer dan ooit is de badkamer een echte leefruimte geworden. Niet enkel functioneel, maar ook een oase van rust. Bovendien is de badkamer één van de enige kamers die een financiële meerwaarde kunnen betekenen voor een woning. Op voorwaarde dat zij kwalitatief en doordacht is ingericht.

Waar de meeste onder ons slechts één of twee badkamers in hun leven aanpakken, neemt ACOTEK er meerdere per jaar onder handen. Die ervaring zorgt ervoor dat jouw badkamer alles in huis heeft om een meerwaarde te zijn.

“ACOTEK denkt vooruit, zo is jouw badkamer steeds compleet.”

Bovendien is de badkamer technisch gezien zeer multidisciplinair. Loodgieters, elektriciens, tegelplaatsers, stukadoors … Er passeert een hele resem vakmensen voor jouw droom tot stand komt. De coördinatie hiervan is voor onervaren mensen vaak beangstigend. Dit is niet geheel onterecht, een fout in de planning kan je werf immers weken vertraging doen oplopen! Wij nemen deze taak graag uit jouw handen en coördineren alles voor jou. Zo heb jij één aanspreekpunt. Wij doen de rest.

“Een vlotte planning, zodat je in no-time weer heerlijk kan douchen.”

ACOTEK streeft naar de hoogste kwaliteit. Ieder onderdeel van de werken wordt dan ook uitgevoerd door geschoolde en ervaren vaklui. De nauwe samenwerking resulteert in een mooier eindresultaat, de ene vakman moet immers voortbouwen op het werk van de andere. Door deze werkwijze zijn we daarbovenop 100% zeker van de kwaliteit en waterdichtheid!
 
OFFERTE AANVRAGEN

Badkamer
Badkamer