Realisaties

Badkamerrenovatie – Schilde

Totale badkamerrenovatie voorzien van een moderne inloopdouche met een glazen douchewand die gedeeltelijk gezandstraald is voor extra privacy. Het hangtoilet oogt modern en samen met het “zwevende” lavabomeubel zorgt het voor een optisch grotere kamer. De keramische tegel in natuursteenimitatie zorgt voor een warme uitstraling. Om het evenwicht te bewaren werd de volledig ruimte uitgetegeld.

Badkamerrenovatie – Merksem

Deze compacte badkamer werd voorzien van een moderne inloopdouche met een dunne acrylkuip. Als blikvanger werd in de doucheruimte gekozen voor een grijs variatiepalet van langwerpige tegels geplaatst in een modern recht verband. De rest van de badkamer werd sober afgewerkt in het wit om de tegel tot zijn volle recht te laten komen.

Badkamerrenovatie – Antwerpen

In samenwerking met RYBA werd een moderne badkamer gerealiseerd in een historisch pand aan de Antwerpse Melkmarkt. De ruwe uitstraling van de oorspronkelijk schouw en het metalen hekwerk zorgen voor een stoere en industriële look. De designtaal werd verder doorgetrokken in de keuze van de tegel. Een eenvoudige witte 20 bij 20 tegel werd gecombineerd met een exclusievere 10 bij 10 Winckelmans tegel in kruisverband voor een contrastrijke retrolook.  Ingewerkte kranen en douche-armatuur in combinatie met een uitgetegelde opbergplaats zorgen voor rust en balans in het geheel.

Tegelwerken stadswinkel & dienst toerisme – Stad Antwerpen

In een statig historisch pand op de Grote Markt in Antwerpen huist de dienst toerisme en de stadswinkel. Als vloerbekleding werd hier gekozen voor zwarte leisteen. De uitstraling van deze natuursteen past perfect bij de historiek van het pand. In combinatie met een sobere inrichting van witte meubels oogt het interieur modern, maar doet het geen afbreuk aan de originele elementen van het pand.